Våra Tjänster

Vill du utnyttja RUT-avdraget i samband med att vi städar hos dig är det bara att meddela oss det i förväg så sköter vi resten.

Det enda du behöver ha koll på är att dina totala RUT- och
ROT-avdrag inte överstiger
25.000:- per person.

Vill du se vad Skatteverket skriver så hittar du det här.

Boka gärna in ett möte eller kontakta oss för mer information.

Telefon 0520-44 82 00 eller e-post info@shtstadservice.se

Städning hemma

Tänk dig känslan av att få komma hem till ett nystädat hus. Golvet är rent, toaletterna är städade och det luktar gott och fräscht. Det är den känslan vi vill ge dig.

Tack vare RUT-avdraget har det har blivit mer och mer populärt att anlita städhjälp för hemmet och vi på SHT Städservice hjälper dig gärna att få en lite gladare vardag.

Vi erbjuder bland annat veckostäd, storstäd, fönsterputs och flyttstäd. Men tveka inte att höra av dig om det är något annat inom städ du vill ha hjälp med så gör vi vårt bästa för att uppfylla dina önskemål. Städningen genomförs naturligtvis med största omsorg för dig och ditt hem.

Vill du så kan vi även se till att fylla på med förbrukningsmaterial såsom toalettpapper, diskborste och tvål när vi städar hos dig.

Städning företag

Visst är det skönt när man kan fokusera på sitt arbete och slippa tänka på allt runtomkring som måste fixas. Vi kan inte hjälpa dig med allt men när det kommer till städning på ditt företag så hjälper vi dig gärna att få en gladare arbetsdag.

Vi har gjort oss kända för att vara duktiga på företagsstäd och anlitas flitigt för bland annat kontorsstäd, byggstäd, butikstäd, bodstäd, golvvård, fönsterputs och trappstäd. Men egentligen kan vi utföra mer än så. Vi anpassar helt enkelt våra företagstjänster efter dina önskemål. Vi tycker det blir enklare så och vi tror även att du blir gladare om du får vara med och bestämma hur du vill ha det städat.

Förutom att göra det fint på din arbetsplats så kan vi även se till att förbrukningsmaterial såsom tvål, papper med mera fylls på när vi är hos dig.

För kostnadsförslag eller mer information boka gärna in ett möte eller kontakta oss på: 0520-44 82 00 eller info@shtstadservice.se