Jobba hos oss

Vi på SHT Städservice AB letar ständigt efter nya medarbetare som tycker om att göra det fint hos andra. Vi får hela tiden nya kunder som upptäcker hur det är att anlita oss. Kunder som uppskattar vår kvalitet och syn på arbete. Därför behöver vi dig.

Arbetet på SHT Städservice innebär bland annat, bra arbetskompisar, många trevliga kunder och dagar där den ena aldrig är den andra lik. Det är ett fritt och självständigt arbete som ger dig som person stort eget ansvar. Vill du hjälpa oss att ge andra människor en bättre dag på jobbet, eller en skön känsla av att komma hem till ett nystädat hus, då tycker vi att du ska söka arbete hos oss.

Det viktigaste av allt

Det viktigaste för oss att ta hänsyn till är att vi arbetar i andra människors hem och arbetsmiljöer. Det innebär bland annat att du måste vara ärlig, noggrann och inte minst ha en god förmåga att kommunicera med människor.

Vem vill vi ha?

Vårt löfte till våra kunder är att ge dem gladare dagar. Det innebär att alltid leverera ett bra resultat, vara tydlig i kommunikationen, hålla vad man lovar och att alltid ta hänsyn till att man befinner sig i någons hem- eller arbetsmiljö. Du behöver även ha ett stort mått av självständighet och förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer. Vi vill även ha en person som förstår att det är ett lagarbete, där man arbetar tillsammans tills arbetet är klart, och att man ställer upp för varandra.

En vanlig dag på jobbet

Du, ofta tillsammans med en kollega, utgår från Trestadsområdet. Ni åker runt med en av våra firmabilar och städar både i hem och på företag. Det kan innebära allt från att städa lokaler till att förse dem med förbrukningsmaterial och ta hand om avfall och återvinning.

Ett måste

Du måste ha körkort.

Hur gör jag för att söka?

Skicka in ditt CV och några rader om dig själv till josefine.andersson@shtstadservice.se. På grund av att vi är ute och arbetar hos kunder hela tiden har vi svårt att ta emot frågor per telefon under vissa delar av dagen.

Vi rekryterar och intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.