Om SHT

När vi startade SHT Städservice AB kände vi att vi ville erbjuda ett nytt sätt att se på städ och service i företag och hem. I vår värld handlar det om att skapa förutsättningar för gladare dagar. Förutsättningar för dig att göra det du tycker om och är bäst på.

Vårt motto är att det ska vara roligt att gå till jobbet. Om vi är glada och nöjda så blir våra kunder glada och nöjda. Svårare än så är det inte tycker vi. Sen skadar det ju inte att vi jobbar i en bransch där resultatet märks så tydligt och uppskattas av alla.

Boka gärna in ett möte eller kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.

Kontakt

Telefon: 0520-44 82 00
E-post: josefine.andersson@shtstadservice.se
Adress: Kardanvägen 15, 461 38 Trollhättan

Våra värderingar

Vårt arbete bygger på några enkla och grundläggande värderingar:

Trygghet
Du arbetar eller lever i vår arbetsmiljö. Vare sig du har kundbesök, sitter i telefon eller är hemma med barnen så är det vår uppgift att ta hänsyn till det. Och självklart behandla vårt uppdrag med högsta sekretess.

Kvalitet
Om du har lovat en av dina kunder en flyttstädning eller om du väntar gäster på fredag klockan fem, så lovar vi att komma på avtalad tid och utföra överenskomna åtaganden. Är inte du nöjd är inte vi det heller.

Omtanke
Vi värnar om vår personal och miljön och vi vill att du som beställare av våra tjänster ska veta att vi tar hand om din arbetsplats och ditt hem med största omsorg. När vi städar hos dig använder vi oss av miljövänligare bioteknologiska medel av märket Innu-Science.

Personal

Vi är ett ungt företag med positiva och duktiga medarbetare som gillar ordning och reda. Att göra det rent och fint i ditt hem eller på din arbetsplats är vårt jobb. I dagsläget är vi 9 fast anställda men vi tar in kompetent extrapersonal vid behov.

Josefine Sköld Andersson

Josefine Sköld Andersson

Lina Andersson

Lina Andersson

Maria Adielsson

Maria Adielsson

Daojarat Khamthongsuk

Daojarat Khamthongsuk

Jutamas Hultman

Jutamas Hultman

Linnéa Person

Linnéa Person

Elwira Lindén

Elwira Lindén

Frida Lövberg

Frida Lövberg

Magdalena Majdak

Magdalena Majdak

Greta Meldaikiene

Greta Meldaikiene