Välkommen till oss!

När vi startade SHT Städservice AB kände vi att vi ville erbjuda ett nytt sätt att se på städ och service i företag och hem. I vår värld handlar det om att skapa förutsättningar för gladare dagar. Förutsättningar för dig att göra det du tycker om och är bäst på.

Vårt motto är att det ska vara roligt att gå till jobbet. Om vi är glada och nöjda så blir våra kunder glada och nöjda. Svårare än så är det inte tycker vi. Sen skadar det ju inte att vi jobbar i en bransch där resultatet märks så tydligt och uppskattas av alla.

Boka gärna in ett möte eller kontakta oss om du vill veta mer om oss och våra tjänster.

Vad tycker våra kunder?

För oss var det viktigt att känna trygghet när någon annan ska städa vårt hem. Vi har fullt förtroende för
SHT städservice och det är underbart att komma hem till ett välstädat hus som doftar friskt & rent

/Familj med stort hus på landet

”Genom åren har ett stort antal av våra kunder valt att använda sig av SHT Städservice för flyttstädning. Genomgående är både dom och vi jättenöjda med kvaliteten på städningen och man kan lämna över boendet med gott samvete. Dessutom professionellt och seriöst bemötande genom hela processen. Vi tycker att dom är bäst i regionen och rekommenderar dom varmt!”

/- Rikard Knutsen, Fastighetsbyrån

Vi har under många år anlitat SHT städ, och är supernöjda.
Proffsiga, trevliga, noggranna och flexibla är bara några av orden som kommer upp när man pratar om dom.
Så, ni som inte redan har anlitat SHT, gör det och upptäck en 'riktig´ städfirma.

/Eva Bovärd Inre/Yttre skötsel , AB Eidar Trollhättans Bostadsbolag

"Jag måste berömma er som företag och era urduktiga medarbetare! Ni kommer alltid på bokade tider/dagar och de som är här är alltid så glada och trevliga. Resultatet är alltid lika stabilt och vi är så nöjda!
Ni är ju vårt tredje städbolag vi anlitat och det enda som vi hållit fast vid. Numera vågar vi rekommendera er till och med, och vet att de som nappat är lika nöjda de!"

/Barnfamilj